Værktøjer til bedre overbilk over din virksomheds økonomi 📊
Du er selvstændig og bruger alt for meget tid på, at få overblik over din virksomhed finansielle situation.  Du  har lovet banken at sende en opdatering af din virksomheds performance, men du har ikke overblikket.
Virker dette bekendt?
Her er en samlet miniguide over alle to afgørende valg du som SMV-virksomhed skal anvende, hvis du ønsker en nemmere hverdag. Som virksomhed i SMV-segmentet er det afgørende at valg omkring systemer og processer er væsentlige overvejelser som skal gøres for at minimere tidsforbruget på de ikke værdiskabende aktiviteter, derfor er det vigtigt at man vælger de rigtige værktøjer, for at kunne anvende sin tid optimalt. Set fra vores stol er nedenstående anbefaling over Finanssystemer og Rapporteringssystem med til at gøre livet nemmere for dig som virksomhedsejer eller regnskabschef.
 
1. Finanssystemer
Valget af økonomisystem er en af de første pligter som skal ske når man starter virksomheden. Systemer som Dinero og E-conomic er de mest skræddersyet systemer til at supporter din virksomhed i starten. Begge programmer indeholder guides- og vejledninger som hjælper dig igennem det komplekse bogføringsunivers. Systemerne er moderne samtidig med de understøtter din virksomhed med at opretholde de fornødne krav som stilles til en virksomheds bogholderi.
Det som finanssystemerne derimod ikke understøtter, er dit overblik over udviklingen i dine aktiviteter i virksomheden. Derfor er det afgørende at du tilvælger et rapporteringssystem, som understøtter din forretning og de behov du har for viden, til at kunne udvikle din forretning.
 
2. Rapporteringssystem
Fremtiden for finansrapportering er nu landet, og her er Convecto det sikre valg.  Convecto sikre gennem et direkte API til dit foretrukne finanssystem, at du får en skræddersyet rapportering, som matcher din virksomhed. Convecto som sikrer dig de vigtigste nøgletal til at træffe beslutninger og være klar, til vækste din forretning.
Et finanssystem uden et rapporteringssystem på toppen minimerer dine muligheder for, at stille dine interessenter og dig selv tilfreds i forhold til hvordan du skal kontrollere virksomheden. Derfor er et strømlinet rapporteringssystem en afgørende faktor for fremtidens virksomhed. Her er Convecto det sikre valg.
Lad være med at gøre rapportering mere besværlig end det behøver at være. Ved valg af dit fortrukne økonomisystem og med Convecto lagt på toppen som rapportering- og regnskabssystem så har du gjort rapporteringen nem og overskuelig både for dig og dine interessenter.
Med Convecto sparer du tid på din rapportering, som giver dig mulighed for at vækste og udvikle din forretning i en tidskrævende hverdag.
Convecto skaber økonomisk overblik, ganske enkelt. Glem dine tunge excel-ark og kedelige udtræk fra dit regnskabssystem. Skift til Convecto og få overblik over din økonomi gennem lækre dashboard, overskuelige rapporter og brugbare budgetter.
Hold dig opdateret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:
Få økonomisk overblik allerede i dag