Convecto Bloggen
Tips og tricks til dig som iværksætter 🤓
Værktøjer til bedre overbilk over din virksomheds økonomi 📊​

Du er selvstændig og bruger alt for meget tid på, at få overblik over din virksomhed finansielle situation.  Du  har lovet banken at sende en opdatering af din virksomheds performance, men du har ikke overblikket.

Virker dette bekendt? Så læs denne guide til hvordan du sikrer bedre rapportering.

5 gode råd til, hvordan du gør dine regnskabstal klar til banken

Banken er hos langt de fleste virksomheder en yderst uundværlig medspiller, som det gælder om at holde sig gode venner med.

Men bankerne kræver i stigende grad løbende og dyb indsigt i din virksomheds økonomi. Men hvordan kan du tilfredsstille bankens krav uden ad spilde unødig tid på rapportering?

Har du styr på økonomien under COVID-19?

COVID-19 har kastet mange virksomheder ud på usikker grund. At navigere i turbulente omgivelser at altid udfordrende, men med det rette økonomiske overblik kan opgaven blive lidt mere overskuelig.

I dette whitepaper vil vi kaste lidt lys over hvordan man kan få bedre styr på økonomien under COVID-19.

Sådan opnår du bedre compliance i finansfunktionen

Compliance er et ord der ofte nævnes i flæng, men hvad betyder compliance egentlig? Hvilken værdi skaber det og hvorfor er det vigtigt?

Det er nogle af de spørgmsål vi vil besvare i denne artikel


Finansfunktionen er under forandring

Finansfunktionen i SMV-markedet gennemgår store forandringer i disse år, ord som digitalisering, optimering og effektivitet er nøgleord i kampen med at transformere finansfunktionen til de krav som forretning kræver i fremtiden.

Men hvordan gør du din forretning klar til fremtidens udfordringer? Det er nogle af de spørgmsål vi vil besvare i denne artikel.

Få bedre økonomisk overblik allerede idag